Salestraining

“Je moet schieten om te scoren”.
Zonder scoren kan je niet winnenJohan Cruijff - beste voetballer ooit

Foto: Johan Cruijff debuteert in het Nederlands elftal op 7 september 1966. Ik, Peter, ben dan 1 dag oud.

"Om meer omzet te generen moet je meer verkopen". Het had zomaar een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn als trainer bij wjpa coaching & training. Echter er gaat heel wat aan vooraf om meer te kunnen verkopen. 

De sales trainingen van wjpa coaching & training zijn populair. Als we klanten vragen waarom dat zo is, dan wordt er vaak gezegd dat men verkopen nu echt leuk is gaan vinden. De verkooptechnieken en -inzichten die wij bieden maken dat men zich sterker voelt en worden salesgesprekken met meer vertrouwen aangegaan. 

De salestrainingen worden net zoals al onze trainingen op maat gegeven, afhankelijk van de klantwens, de senioriteit en de professionaliteit. Iedereen in een bedrijf die contact heeft met klanten, zien wij als sales representatives, waarvan je zou willen dat ze allemaal op een manier met de klant omgaan die past bij jouw bedrijf. Dat ze allemaal hetzelfde verhaal vertellen, dezelfde service bieden en dezelfde klantgerichtheid tonen.

Daarom bieden wij trainingen aan voor alle onderdelen van een bedrijf (verkoop binnendienst, support, online verkopen, accountmanagers, salesteam, salesmanagers en -directeuren).

Voor de salestraining voor teams uit één bedrijf werken we ook aan synergie, doen we teambuidling om de sfeer en mentaliteit te optimaliseren, waardoor de samenwerking stevig vergroot.

Wat mag je verwachten na een salestraining van wjpa coaching & training:

  • Actuele verkooptechnieken
  • Inzicht in klantgedrag
  • Bewust van je eigen authentieke verkoopstijl
  • Meer klantbewust