Peter Bresser

Mijn missie
Mensen, teams en bedrijven in beweging brengen.

Om te zijn wie je bent. 

Om beter te communiceren en begrip te hebben voor elkaar.

Om beter, efficiënter en met plezier samen te werken. Samen winnen.

 

 

 

 

Het begon in 2001 toen een collega vroeg of ik haar kon helpen met haar POP (persoonlijk ontwikkelingsplan). Dat vond ik leuk en stelde vragen over haar doelen, drijfveren en waar ze eventueel meer aandacht aan zou kunnen besteden.

Toen er meer collega's met POP en ander coachingsvragen kwamen ben ik een opleiding voor coaching en consultancy vaardigheden gaan volgen. Mijn enthousiasme werd steeds groter, en de verschillende opleidingen heb ik met succesvol afgerond; NLP, familie opstellingen, systeemdenken en voice dialogue.

Een grote verandering in mijn leven was dat ik wekelijks naar yoga ging en leerde mediteren in 2002. Op weg naar innerlijke rust, kregen mijn coachingsvaardigheden èn kennis door ervaring en opleiding, diepgang en meer effect.

Nu help ik mensen met stilstaan, vanuit de alledaagse drukte, met behulp van yoga-oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Zodat mensen leren luisteren en contact maken met zichzelf en hun eigen unieke kracht te ervaren.

Met wjpa coaching & training brengen we mensen, teams en bedrijven in beweging. Vanuit rust en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, volgen bewegingen in de juiste richting. Natuurlijke bewegingen, niet je automatische piloot, maar vanuit je eigen, bewuste en unieke kracht. Op je werk als ook privé.

Om het mooie vak van coachen en trainen goed te kunnen blijven doen, spar ik met andere coaches, heb ik super visie en volg ik opleidingen, cursussen en seminars. De afgelopen 3 jaar heb ik me intensief bezig gehouden met MBTI, ActionType, PPA, talentontwikkeling en mindfulness.

Ook in deze pittige tijden van corona ben je van harte welkom bij wjpa coaching & training om stil te staan en je eigen unieke kracht opnieuw te leren kennen. Vanuit jouw eigen unieke kracht kan je met meer rust en vertrouwen omgaan met deze bijzondere situatie waar we allemaal mee te maken hebben.