Personal Coaching

Bij wjpa coaching & training brengen we mensen in beweging door personal coaching. In het dagelijks leven is er al veel beweging, zo kan ik me voorstellen dat je dat denkt. Maar dat noemen wij drukte, de drukte van alle dag. Waar je aandacht en tijd hebt voor je gezin, partner, vrienden, ouders, werk, sport, het nieuws, social media, noem maar op, maar vaak niet voldoende tijd en aandacht voor jezelf. 

Personal coachingWat jij zelf wellicht ervaart is dat jouw hersenen maar blijven denken, "werken", en dat alles gaat, zo als het moet gaan.

Dat gaat gelukkig heel vaak goed.

Echter als je te weinig aandacht en tijd voor jezelf over hebt, dan kan het zomaar zijn dat je niet verder komt met jezelf. Omdat je niet meer komt bij jouw eigen unieke kracht, die jou helpt met ontwikkelen en groeien in dit leven.

Het kan zelfs zo zijn dat je last krijgt van stress, angsten, een burn-out of lichamelijke klachten. Helaas zie je dat niet altijd direct zelf, dat er iets speelt, je gaat maar door, en door. En dan plots, dan is het er.

In alle gevallen is wjpa personal coaching er voor jou!

We brengen de zaken in beweging door eerst stil te staan. Dat doen we door tijdens de coachingsessies gebruik te maken van yoga, ademhalingstechnieken en meditatie. Even niets, alleen de stilte. Vanuit de stilte werken we aan innerlijke rust en weer aan aandacht voor wie jij bent. 

We helpen jou luisteren naar jezelf en jouw eigen unieke kracht weer te vinden of te ontdekken. Jouw fundament, van waaruit we bewegen richting vertrouwen en persoonlijke groei. Maar ook simpelweg een gevoel van geluk.

Tijd is essentieel in het leven. We hebben de neiging om morgen alles al weer op orde te hebben. Echter als je wilt groeien en jezelf verder wilt ontwikkelen, dan kost dat tijd. Tijd om vanuit de stilte en rust naar jezelf kijken,  daar helpen we je graag mee. Om stap voor stap te groeien en weer gelukkig te worden en uiteindelijk weer te zijn.

Werkwijze personal coaching

We starten met een intakegesprek (ongeveer 1,5 uur), waarin we jouw coachingsvraag en de context van jouw coachingsvraag samen vaststellen in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarin staat hoe we door deze voor jouw moeilijke fase heen komen, de zaken in beweging brengen, zodat er ruimte komt voor acceptatie, jouw bijzondere kern, groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Afhankelijk van jouw coachingsvraag kunnen we de volgende zaken tegen komen tijdens de coacingssessies:

  • Bewust met jouw tijd omgaan 
  • Werken aan bewustzijn, door te weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent,
  • Onderzoeken waar je tegen aanloopt, wat jouw belemmert om die bepaalde stap te nemen
  • Met zelfvertrouwen jezelf verder ontwikkelen, met voldoende ruimte om te doen wat jij wilt
  • Jouw talenten en kwaliteiten benoemen en deze durven in te zetten