Personal Coaching

"Zijn & doen vanuit je eigen unieke kracht"

Personal coachingHet in de lucht houden van alle bordjes, zoals je relatie, je gezin, je werk, en alle sociale verplichtingen kunnen maken dat je weinig of geen tijd hebt voor jezelf. Het kan voorkomen dat dat allemaal niet even makkelijk gaat. In een maatschappij met veel regels, een overvloed aan informatie, waarin continue veel van je gevraagd wordt.

Sommigen worden daar onzeker van, angstig, verdrietig, boos of onmachtig en vragen zich af hoe ze het goed kunnen doen. Hoe kunnen ze iedereen tevreden houden? Met al die deadlines, kinderen die aandacht willen of met een ouder of vriendin waar het minder meegaat. 

"Waar sta jij?"

Bij wjpa coaching & training nemen we de tijd om daar verandering in te brengen. Met aandacht werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustwording èn aandacht voor jezelf. Telkens weer. Zodat je met meer rust en vertrouwen, ruimte krijgt voor wie jij bent en met de juiste focus kan doen wat voor jou belangrijk is.

  • Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent
  • Waar loop je tegenaan, wat belemmert je om die bepaalde stap te nemen
  • Hoe zou je je verder willen ontwikkelen, heb je voldoende ruimte om te doen wat jij wilt
  • Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten en durf je die in te zetten

Werkwijze personal coaching

We starten met een intakegesprek, waarin we jouw coachingsvraag en de context van jouw coachingsvraag samen vaststellen. Een intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. De coachingsvraag is dynamisch, want in de coaching sessies brengen we de zaken in beweging, zodat er ruimte komt voor acceptatie, groei en/of ontwikkeling. Er zijn verschillende manieren en plaatsen waar personal coaching kan plaatsvinden.

Op locatie face to face
wjpa coaching & training 
‘t Paadje 4
1251 RJ, Laren

Wandelcoach 
Na het intakegesprek bestaat de mogelijkheid om de volgende sessies tijdens een wandeling te doen. Sommigen vinden het fijn om in de natuur tot rust te komen. Bovendien is het minder statisch en zitten we niet tegenover elkaar. Het biedt de ruimte om even niets te zeggen, wat ook goed is. Het wandelen biedt voor sommige de ruimte om beter te kunnen zeggen wat van belang is.

Online 
In deze tijd kunnen we online met elkaar in gesprek gaan. Dit kan via verschillende media, meestal maak ik gebruik van zoom. Het werkt verbazingwekkend goed.

Coaching on the job
Om samen een beeld te krijgen over hoe jij op werk bent, je manifesteert en samenwerkt. Is coaching on the job een mooie manier blijkt uit ervaring. Bijvoorbeeld door bij een een vergadering aanwezig te zijn, kan ik zien of je wel of niet effectief zo’n vergadering leidt en iedereen de ruimte geeft voor zijn of haar mening en niet alleen de grote monden. Na zo'n vergadering, workshop of meeting praten we er samen over. Zo kunnen we werken aan jouw persoonlijke groei.

Tarieven

Personal Coaching             

Privé 87 euro per uur

Personal Coaching

MKB  110 euro per uur

Personal Coaching

Groot Bedrijf of Corporates 135 euro per uur