Business coaching

Business coaching bij wjpa coaching & training gaat om persoonlijk leiderschap. Wij begeleiden DGA's, directeuren en bestuurders naar meer controle over hun bedrijf, uitdagingen en verantwoordelijkheden door actieve coaching. Daarnaast bieden we jouw bedrijf de mogelijkheid om te groeien door samen te werken aan "next level" leiderschap op drie kern gebieden; "strategic, high performance & people leadership".

Dit is een business coaching én organisatie advies programma in één, van 12 maanden. Waarbij wij jou en jouw bedrijf begeleiden van waar je vandaag staat, en brengen jou waar jij naar toe wilt. We creeëren een visie voor jouw succes, leveren ondersteuning en rekenschap om jouw doelen te realiseren.

Sommige bedrijven werken al jaren met dezelfde strategie, en doen vandaag wat ze gisteren deden, waardoor het zo genaamde "geitenpaadje" niet kunnen doorbreken. Ook hebben DGA's, directeuren en bestuurders regelmatig best zwaar om alles in hun eentje te doen. Het maken van beslissingen, investeringen, mensen aannemen of ontslaan, controle over de boekhouding en financiën etc.

Daar biedt wjpa coaching & training een uitkomst door samen door de zaken heen te lopen, een plan te maken en de zaken te verbeteren. Dat doen we ook door het geven van open en eerlijk mening, die wellicht niet altijd overeenkomt met jouw mening. We begeleiden met focus jouw bedrijf, waardoor we samen betere beslissingen kunnen maken en vergroten we jouw netwerk. Waarbij we steeds laten zien wat dat voor jou kan betekenen.

We leiden en begeleiden je door eigen voorbeelden van ruim 20 jaar kennis, ervaring en succes, en helpen om de eerder gemaakte fouten te vermijden. Met als hoofddoel, de beste mogelijkheden in te zetten om jou en jouw bedrijf te laten draaien, met succesvolle groei, overzicht en plezier.