Business coaching

Mensen hebben interactie met elkaar en gaan in allerlei vormen relaties met elkaar aan, zowel privé als zakelijk. Door interactie of door een relatie komen we er achter dat niet ieder mens hetzelfde is, dat we anders denken, aan doelen hebben en dingen ieder op zijn eigen manier doet.  

Doordat we anders zijn, en anders denken en doen, kan het zijn dat we elkaar niet goed begrijpen, wat kan leiden tot vervelende situaties, met frustraties en/of conficten. 

wjpa coaching & training helpt om dit soort situaties samen een oplossing te vinden, het liefst in vroeg stadium voordat situaties uit de hand gaan lopen en er grote en pijnlijke conflicten onstaan. Ons uitgangspunt is, ook in moeilijke situaties, om een win-win situatie te creëren. Dit doen we door een situatie te creëren waarin er echt naar elkaar geluisterd wordt en wellicht ook begrip voor elkaar kan ontstaan.

Wij zijn gespecialiseerd in mediation als het gaat om echtscheidingen en familieconflicten.

Wat doen wij concreet:

  • Duidelijkheid over wat er echt speelt in het conflict
  • Wat zijn de belangen en standpunten
  • Wij faciliteren het proces, waardoor de partijen zelf oplossingen aandragen voor het conflict

Werkwijze Mediation

We starten met een intake gesprek, waarin we jouw coachingsvraag en de context van jouw coachingsvraag samen vaststellen. Een intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Door te luisteren en vragen te stellen krijg ik inzicht in wie jij bent, wat voor jouw belangrijk is, wat jouw talenten zijn, jouw overtuigingen, jouw passie èn voor wie je doet wat je doet.